понеділок, 22 січня 2018 р.

В єдності – сила

День Соборності – це нагадування про те, що сила нашої держави – в єдності українських земель.
В День Соборності України, 22 січня 2018 року, учні школи відзначали урочисто та патріотично. Для школярів 1-11-х класів були проведені тематичні уроки національно-патріотичного спрямування.

Під час уроків діти згадали важливий момент історичного минулого – День злуки ЗУНР та УНР в одну державу та нинішню боротьбу проти російської агресії, як віхи єдиного процесу боротьби за незалежність України.

Під час свята у школі було організовано: тематичні виставки, яскраві газети, приурочені до Дня Соборності України. А щоб підкреслити значення свята, учні школи одягнулися у вишивані сорочки. Святкування розпочалось із урочистого державного гімну країни «Ще не вмерла Україна», її заспівали учні молодших класів, також лунали і патріотичні пісні, таким чином всіх присутніх в школі вітали зі святом. Кульмінацією святкування стало проведення флеш-мобу: «Живий ланцюг єднання»: учні молодших, середніх та старших класів створили символічний ланцюг єдності, щоб відчути дух дружби, свободи і гордості за свою державу.



А в холі цілий день йшов документальний фільм «Акт Злуки».

Немає коментарів:

Дописати коментар